Ei ainakaan tunnu siltä, kun toinen toistaan upeampia, muodikkaampia, laitetumpia ihmisiä käy täällä. Mä olen ihan harmaa hiirulainen asiakkaitteni rinnalla. Tai sininen. Ainakin tänään, kun sukkahousut hajosi kotona joten jätin punaisen minarin laittamatta ja pukeuduin farkkuihin. Hiuksetkin on ihan sähköiset ja sekaisin, vaikka ne on pesty ja ihan hoitoaineen kans hoidettu.

1612843.jpg

Murphyn laki että eilen kun olin vähän edes panostanut taas ulkomuotooni niin kävi ehkä viisi asiakasta sisätiloissa, ja tänään on kulkenut ihmeen paljon. Möin mm. Turon liituraitapuvun, joka istui ostajalleen täydellisesti. Tuli hyvä mieli katsoa miten miehen ryhti oikeni ja ilme kirkastui kun löysi ihan etsimättä jotain noin kivaa.

Sain taas nuorten vaatteita lisää, mikä on tosi hyvä juttu. Tahtoisin tän kaupan profiilin pidettyä "jokaiselle jotain" -periaatteella. Uusissa vaatteissa pidättäydyn aika perusvaatteessa, mutta sitten käytetyissä on kiva kun on vähän goottia, vähän kukkamekkoa, vähän XS:ää ja vähän XXXL:ää.

Vyöt tuntuu olevan tällä hetkellä aika hittituote. Niitä on tuotu ja niitä on ostettu aika paljon. Lähinnä niin että vanhemmat naiset tuo ja nuoremmat ostaa. Mukavaa kun vaate tai asuste löytää uuden onnellisen omistajan :)

1612845.jpg
Laukku Dior, käytetty, 170e. Tunika S, käytetty, 12 e housut 36, käytetty, 6e.

Dior ei ole vielä päätynyt uuteen kotiin. Sitä ei ole varmaan edes katsottu kertaakaan "sillä silmällä" :(  Laitoin sen näyteikkunaan tänään tulleen kivan tunikan ja tollaisten perushousujen kaveriksi.

1612834.jpg

1612846.jpg
Paita BYoung käytetty, M, 10e. Farkkuhame Kaffe, uusi, 35 e. Nahkalaukku Bienal Couro (Brasiliasta)  käytetty, 15e

1612847.jpg
Kiva käytetty "hippitunika" Indiskasta, XL, 9e