Tänään taas melkein 14 h työpäivä takana, ja pitäis vielä tehdä huomiselle arpajaisiin arpaliput ja palkintolahjakortti ennen nukkumaanmenoa. Huomiselle ei onneksi ole jäänyt paljon tekemistä. Muutamia ärsytysjuttuja, kuten valomainoksen puuttuminen ja että maksupäätelaitetta ei ole saatu vielä toimintaan kun netti on myöhässä.. Mutta käteiskaupalla mennään ja jospa sen ulkomainoksenkin jossain välissä saisi.

Eilen ja tänään on tulvinut vaatteita kaupalle. En ole osannut ehkä tarpeeksi tehdä karsintaa, koska tavaraa on jo nyt aikas paljon. Eikä liike vielä ole edes auki! Varmaan joutuu jonkun varauslistasysteemin tekemään, kun ei tuonne mahdottomia enää saa mahtumaan.

Kaikenlaisia tarinoita ja elämäntilanteita vaatteiden takaa on ihana kuunnella. "Ostin tämän Brasiliasta". "Näillä kengillä kävelin vain Pariisin kaduilla" "Vaimollani oli tosiaan hyvä maku". "Tämä on teetetty minulle lapseni häihin". Harmi kun en niitä ehdi kirjoittamaan ylös, olisi ihana kertoa vaatteen katselijalle/ uudelle omistajalle sen historiasta.

Mieheni sai tänään kassakoneen toimimaan niin kuin pitää. Nyt siinä lukee kaupan nimi ja osoite ja verohommat menee niinkuin pitääkin, perässä lukee ihan suomeksi kiitos käynnistä ja tervetuloa uudelleen. Jäi minun seuraksi vaikka Suomen peli oli menossa <3

Äiti ja sisko pikkuisensa kanssa olivat myös auttamassa tänään. Enpä yksin olisi viikossa tuota rutistusta saanutkaan aikaan. Tunnit tuntuu loppuvan vuorokaudesta jo nytkin. Mutta jospa tämä tästä vähän jossain vaiheessa lähtisi asettumaan. Sunnuntaina ajattelin ihan oikeasti pitää jo vapaapäivän.