Lopettava kauppias joka sanoi sulkevansa lauantaina ja roudaavansa tavarat pois viikonlopun aikana, oli vielä kuitenkin päättänyt pitää ovet auki tänään. Näin ollen mulle tulee ihan pikkusen vielä enempi kiire kun kuvittelinkaan. Huomenna vielä aamupäivällä siellä touhottamassa, ja sit pitäis päästä tekemään jotain. Ei siinä, mutta huomenna aamukymmeneltä on remonttiryhmä valmis, ja siellä ei oo mitään tekemistä! Pitää järjestää sitä sitten, puretaan hyllyt poies ja merkataan ne jotenkin.

Kävin kattelemassa tänään maaleja. Ei hitto että nekin osaa maksaa kamalasti. Hurjalta tuntuu tämä rahanmeno, varsinkin kun sitä tuloa ei juuri tällä hetkellä ole. Keskiviikkona napsahtaa lainaraha tilille ja tuntuu et se on jo kaikki mennyt siihen mennessä. Ja sen piti riittää parin kuukauden elämiseen ja vaikka sun mihin vielä. Tässä kuvassa on sitä värimaailmaa jonka todennäköisesti toteutan.

Oh well, elämä on.

Kävin kampaajalla tänään itseäni piristämässä, ja tietty kertomassa suunnitelmistani. Kampaajathan on edullisia mainostajia, kun ne käy kaikkien asiakkaittensa kanssa päivän juorut läpi. Toivottavasti tämä uutinen ainakin kulkee ja kauas.

Tehtiin diili lopuista tavaroista ex-kauppiaan kanssa, sinne ilmeisesti jää aika helvatan paljon kaikkea, mutta toivon mukaan ne saa suht nopsaan sieltä hävitettyä. Osaa en aio ottaa sinne edes myyntiin, pistän johonki huutonettiin tai vastaavaan kun ei oo yhtään "mun tyylisiä". Hyvä kyllä sanoo noin, kun ketään mun tyylistä ei tunnu asuvan koko kylässä.

***

Curry, kiva kun jätit merkkiä :) Olisi tosiaan tarkoitus myydä uutta ja vanhaa. Ajatuksena se, että second hand -puolelta löytyy esim. joku tosi kiva hame, niin etsitään siihen kaveriksi vaikka toppia, huivia, sukkiksia tms. joilla saa asukokonaisuuden kerralla kuntoon.

 Just viimeistelin tollasta aanelosta, jossa on mun hiano slogan:

Ajatonta tyyliä, mutkatonta muotia.
Second hand -helmiä ja parhaita uutuuksia
ikään tai sukupuoleen katsomatta.

***

Alle kiittelinkin jo muita vieraitani, mutta kirjoitetaan nyt tähänkin vielä. Kiva kun jätätte merkkiä :)

Tänään on ollut ehkäpä sittenkin aika tapahtumarikas päivä, vaikka kaupan remontin aloitus tökkiikin.

Olen saanut taas rahaa kulumaan. Ylläri. Ostin vauvojen vaatteita, kun tajusin ettei mulla tällä hetkellä ole yhtään, vaikka pitäisi. Tosi vähän muutenkaan lasten vaatteita vielä, mutta eiköhän niitä myyntiin tule kun alkavat tuntemaan. Lisäksi vaatepaketti Helsingistä ja yksi upea mekko USA:sta.

(ta-daa, ensimmäinen kuvan lisäys, olkaa hyvä!)

1509260.jpg