Tänään ekaa päivää ihan kokonainen aukioloaika. Lisäksi olin tunnin selvittelemässä vaatteita myyntiin ja toisen tunnin kuuntelemassa myyntiedustajan esitystä + tilasin hältäkin sitten muutamalla satasella uutta vaatetta.

Mulla oli kaksi päivää toivomus/arvontakupongit esillä ja lupasin 50 euron lahjakortin palkinnoksi. Täytettyjä kuponkeja on edessä 90! Aika hyvin näinkin pienelle paikkakunnalle :) Sen verran ahkeraan mainostin tuota lomakkeen täyttöä, että oiskohan vieraita sitten ollut jotain 100 + kahdelle päivälle. Myyntiä ei vielä juuri mitään, mutta uteliaita ihmisiä riitti, ja kivoja kommentteja sain. Tästä on hyvä jatkaa :) Postissa odottaa viimein ekan kuvan mukainen mekko Jenkeistä, ja lastenvaatepaketti josta valkkaan parhaat päältä myyntiin. Tosi paljon kaipaisivat lasten vaatteita, ja minähän niitä sitten etsin.

Tänään tein ekaan kertaan yli viikkoon ruokaa. Vaikuttanee asiaan myös, että lähdin ekaa kertaa moneen päivään ennen yhdeksää töistä :P

Tosin ajattelin vielä tallennella noi 90 lomaketta koneelle ja piirrellä hienoja graafeja siitä mitä missä koossa vaatteita kaivataan, onko miesten vaatteille kysyntää, jne jne.

Pitäis ottaa enemmän kuvia, mutta sen taidan ehtiä tekemään vasta kunhan tuo alkuhässäkkä rauhoittuu ja jää aikaa hengähtääkin jossain välissä. Ajatuksena mulla on, että myyn kyllä netinkin kautta vaatteita. Tartteis vaan jossain välissä hommata sen nettiosoitteen ja serveritilan. Sivut on melkein valmiit jo.