Ei kiva. Kirjoitin pitkän pätkän tekstiä, ja huomasin et js on pois päältä ja laitoin sen toimintaan, jolloin sivu päivitti itsensä ja teksti katosi. No, eihän siinä, kirjoitellaan uutta.

Mulla on Diorin laukku. En ole vielä uskaltanut hinnoitella sitä... Kun en osaa :/

1597971.jpg1597972.jpg

Verkkosivuprojektia olen ehtinyt ajattelemaan, mutten tekemään mitään asian eteen. Myöskään maksupäätelaite ei ole edelleenkään toiminnassa, vaikka tunnukset taisin saada viikko sitten. Ehkä tulen sunnuntaina töihin laittamaan sen viimein kuntoon. Maksut juoksee kuitenkin niin eipä tuota olis järkeä tuossa paljon tyhjänpanttina pyöritellä.

1509260.jpg

Mulle on tullut tänne aarteita, joista jo muutamasta olen malttanut luopua hyviin käsiin. Upeita hameita pari, joista olisin halunnut molemmat, mutta myin pois. Upea Aïnon juhlapuku, tykkään väristä aivan mielettömästi, ja materiaalina silkki/hamppu tuntuu todella ihanalta. Mieletön mekko hoikalle pienirintaiselle naiselle (uusi, koko S/M, 45e). Todella paljon kenkiä ja laukkuja. Kivoja leveitä vöitä. Tahdon viedä kaikki turvaan omaan vaatekaappiin ;)

Päivän näyteikkunakuva on hieman palasina, kun ikkunassa oli niin paljon heijastumia näin kivalla ilmalla ettei saanut kunnollista kuvaa aikaiseksi.

1597910.jpg
Aïno puku, 80e kokonaisuus (hame ja paita, kerran käytetty, ovh 350 e). Vieressä kietaisuhame 8e ja toppi 5e.


1597906.jpg
Fuksiat  kengät suloisella rusetilla ja matalalla korolla, Marmalade collection. uudet. koko 40, 20 e
1597908.jpg

Keltaiset Högl kengät matalalla korolla, hieman kuluneet, upea väri. 12 e, koko 6 ½
Mustavalkoinen lakerilaukku 80-luvulta, hyvä kunto, 12 e