Olen lueskellut muoti- ja hääblogeja meiltä ja muualta parin viime päivän aikana enemmän kuin tähän mennessä yhteensä. Mistä ihmiset saavat niin paljon kauniita kuvia?

Mietin jotain "päivän asun" kuvaamista, mutta mies pitäisi hommaa aivan naurettavana, joten hänelle en lähde kameraa käteen asettelemaan. Muita meillä ei asu, ja vieraitakaan ei ihan joka päivä pyöri nurkissa. Joten täytyisi ottaa kuvat itse. Ei siinä mitään, onhan meillä tripodi täällä, mutta tuntuu siltikin kovin hankalalta. Pitäisi siistiä tausta, meikata, laittaa hiukset.. Vaatteet on jotenkin niin simppeli juttu, ne pukee yleensä joka päivä joka tapauksessa, joskus tyylin, joskus tarkoituksen mukaisesti, joskus jopa molempia.Mutta että saisi kokonaisuudesta kuvan, täytyisi panostaa enemmän, ja sitä en kuitenkaan läheskään joka päivä tee, varsinkaan vielä kun olen kotona kaikki päivät. Kun kaupan avaan, niin tulee varmasti eri tavalla laittauduttua aamuisin, joten ehkäpä kuvaussessioitakin voisi harkita.

Autoharrastuksessa ei voi oikein tyyliä ajatella, kun siinä hommassa tulee lähtemättömiä tahroja lähes joka kerta kun talliin jalallaan astuu. Joko uretaanivaahtoa, jäteöljyä tai jotain siltä väliltä. Laitoit mitä värejä tahansa lähtiessäsi, palatessasi olet epämääräisen ruskeanmusta. Eri asia sitten tietty autonäyttelyt sun muut tapahtumat. Siinä onkin sitten oma lukunsa pukeutua sekä autoon että mieheen sointuen. Porukalla kun yleensä ollaan liikkeellä.

Kauppaan ei mitään uutta. Tein huuto.netistä pari hankintaa jotka eivät mulle mahdu, mutta myytäväksi kelpaavat hyvinkin, ja jotain saattais voida ottaa välistäkin siihen hintaan.