Kävin Finnveran juttusilla tänään. Viime viikon alussa laitoin hakemuksen, viime torstaina pyysivät tälle päivälle tapaamiseen, ja ensi viikon lopulla saan kuulla jonkinnäköistä päätöstä. Mä luulin, että nää on about viikon käsittelyajan juttuja, niin tämä kuin starttirahakin, kun hakemuksen on sisään jättänyt. Starttikin venyy nyt niin pitkään kunnes tiedetään saanko minä rahaa ja miten paljon.

Kaikki meni pienistä aikataulusähläyksistä huolimatta ihan kivasti. Liiketoimintasuunnitelmaa kehuivat selkeäksi, vaikka yritysidea onkin kaikkea muuta kuin yksinkertainen ja selkeä. Ei täällä päin juuri tällaisia putiikkeja ole näkynyt, edes lähikaupungeissa. Ihmeen hyvin kuitenkin ottivat ajatuksen vastaan. Ehkä suhteellisen pieni aloituspanos vaikuttaa asiaan. Mutta mutta... Odotellaan nyt kuitenkin se rahoituspäällikönkin kanta asiaan.

Hirveä kiire, mutta mitään ei voi tehdä. Aika kurjaa.. Kaikki virallinen paperityö ja ostot sun muut menee ihan viime tinkaan ennen kaupan avaamista. Toivottavasti polla kestää, stressiä on luvassa varmasti.

Kävin tänään tekemässä löytöjä Kontissa. Löysin kivan puolipitkän karvakaulus-talvitakin ja vaaleat kivat myöskin tekokarvaiset talvikengät, yhteesä 4 eurolla. Ei mitään merkkitavaraa, mutta kovaan käyttöön menee. Lisäksi tilailin jenkeistä aivan upean silkkimekon. Toivoisin sen päätyvän jollekin ylioppilaalle juhliin päälle. En vain tiedä, miten myöhässä olen, kun kaupan avaaminen siirtyi toukokuun puolelle, eli kuukauden alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmäksi. Tulevat ylioppilaat on varmaan aika pitkälle jo ehtineet ostella juhlavaatteitaan. Toivossa on kuitenkin hyvä elää :)


Edit: Huomasin, että täällä on valmiita sivupohjia. Löysin Kikiltä tällaisen kaunokaisen. Ajattelin, että vaikka blogi kertookin muotikaupasta, niin suklaakakku värimaailmoineen kuvaa kirjoittajaa ja ehkä blogiakin enemmän.