Ihanaa että huomenna on lauantai ja kolmen tunnin työpäivä. Tänään tosin oli aivan todella kiva päivä, ihmisiä kävi mukavasti ja sain ensimmäisen ihan ikioman tilauksen uusia vaatteita. Tänään niistä meni jo kolme :-) Oli tosi kiva fiilis huomata että mun mausta tykkää muutkin.

Second handia on tullut todella kiitettävän paljon. Oon joutunut sanomaan jo monelle että jos joskus kahden viikon - kuukauden päästä toisivat vasta, että mahtuu ihmiset etsiskelemäänkin rekeistä jotain. Täytyy jossain välissä yrittää vähän tiivistää noita uusia vaatteita pienempään tilaan että pääsee käytetty oikeuksiinsa. Jonkin verran jemmailin kotia yksittäiskappaleita mitä jäi entiseltä yrittäjältä, et laitan huuto.nettiin myyntiin. Ei vaan kotona ole a) kunnon valoja b) kuvauspaikkaa c) nukkea että voisi saada kunnon kuvia.

Otin alussa vähän liian löysällä seulalla noita käytettyjä myyntiin, odottelen innolla että pääsen joistain epämääräisistä jutuista eroon, joita ei todennäköisesti kukaan täällä halua. Kun saan lisää käytettyjä rekkeihin, aion panostaa vielä enemmän myös tyylikkyysvaatimukseen, en vain siihen että vaatteet on ehjiä, puhtaita ja uuden veroisia. Tuojia nimittäin on todella paljon! Mikä on tottakai hyvä asia :)

Harmi vaan että niiden myynti ei ole vielä oikein ottanut tulta kovin hurjasti alleen, mutta eiköhän se tästä kunhan ihmiset oppii että tällainenkin vaihtoehto on täällä tarjolla.