Päätin illalla vielä pestä pyykkiä pari koneellista, mutta pyykkikonepa päätti sanoa sopimuksensa irti ilman irtisanomisaikaa. Pesee kyllä, mutta ei linkoa, vaan kaikki vedet jää koneeseen seisomaan. Känny hajosi tosiaan myös eilen, eikä se lähde päälle, vilkuttelee vaan jotain IR valoa kun painaa "starttia."

Juuri kun eilen mietin, että nyt kai alkais olemaan aikalailla selvillä paljonko tässä lähiaikoina on rahanmenoja... Niin sitten tulee niitä vähän taas lisää.

No, elämä on.


Edit: 23:50

Tänään oli ensimmäinen lehti-ilmoitus lehdessä, ja se kuulemma huomattiinkin. Mä en itse ole vielä kyseistä blaadettia nähnyt, mutta eiköhän se jostain esiin tupsahda. Ei kyllä yhtään yhteydenottoa vielä, mutta eipä ihme. Sitä paitsi ensi viikollahan ne avajaisetkin vasta on. Pari venäläistä naista olis tullut ostoksille, mutta kun mulla ei ole vielä kassajärjestelmää eikä mitään, niin piti yrittää selvittää että kauppa on kiinni (vaikka ovi oli auki kun siellä on aikas kuuma tällaisella ilmalla).

 Taas yli kymmenen tunnin päivä vaikka päätin etten rehki tänään kun olin aamulla niin poikki. Anoppi kävi jeesaamassa ja äiti ja sisko vauvansa kanssa. Jäi harmittamaan kun äiti ei löytänyt itselleen mitään mieleistä missä olisi ollut kokoja. Täytynee etsiä jostain sellaisiakin vaatteita. Ei 46 kuitenkaan mikään mahdoton koko ole.

Huomenna jatkuu...