Hei, blogin ensimmäinen kommentti, kiitos kaunis :) Kuvia alkaa varmaan tulemaan kun tänään saan liikkeen avaimet ja pääsee remontoimaan sitä.

Tarkoitus olisi tällä viikolla purkaa hyllyt seiniltä, repiä lähes 20v vanhat tapetit pois ja maalata seinät... jollain värillä. Olen miettinyt kultaa, tai oranssi/kultaa, tai hiekka/kultaa, tai sit jotain jossa ei ole kultaa. Ja yksi seinä eri värillä. Myymäläkalusteet on tummanruskeita. Vaikka kovin tekisi mieli ottaa jotain kivaa turkoosia/petroolia mukaan sisustukseen, niin en taida uskaltaa seinää maalaamaan sillä värillä. Kuitenkin saa parin vuoden päästä olla jo maalaamassa pois kun on niin out, niin out.

Anyway, aikas kiire viikko tulossa. Toivon mukaan viikon päästä tiistaina olisi avajaiset. Mainostusasiat pitää hoitaa nyt heti pikimmiten alta pois. Olen väsännyt hienon graafisen ilmeen itselleni, mutta en ole vielä ehtinyt näyttää sitä kenellekään. Kauankohan netin avautumiseen muuten menee yrityspuolella? Muistan lukeneeni että yksityiset jossain vaiheessa ois saanut odottaa kuukausia. Ei ihan saa mennä niin, kun korttimaksuasiat kulkee laajakaistaa pitkin. Laitoin vasta nyt viikonloppuna yhteydenottopyyntöjä Elisaan ja Soneraan. Taitaa nopein voittaa tämän kilpailun, siltä vähän tuntuu.

Pitää myös alkaa ilmoittelemaan lehtiin itsestäni, jos saisi ilmaista mainosta paikallismedioissa. Ja varmasti saakin näin alkuvaiheessa, näin pienellä paikkakunnalla ei niin hirveästi noita uutisoitavia asioita ole.