Tänään kaikki on mennyt niin kuin pitikin, joten vähän mietityttää että milloin rysähtää... Sain avaimet ja paljon enemmän vaatteita kun kuvittelin saavani. Saatiin sekä siivottua, teipattua että ekan kerran jo maalattuakin seinät. Huomenna efektimaali pintaan ja vapuksi jos jättäis vaan ikkunoiden ja lattioiden perusteellisen pesun, niin pääsisi vähän rentoutumaankin. Ja ehtisi seinät kuivua kunnolla ennen kuin lähtee levittelemään maalin katkuun vaatteita.

Tein ikkuna"teippauksen" äsken, printtasin peilikuvana firman nimen 1-2 kirjainta kerrallaan aaneloselle ja pistin muovitaskuun, muovitaskun pintaan ikkunamaalilla ääriviivat ja täyttö. Koko komeuden voi liimailla ikkunaan ehkä sitten vappuna tai sen jälkeen, sisäpinnalle niin pitäis kestää. Jos ei kestä niin ei kyllä maksanutkaan paljon.

Nyt lähden pienelle kävelylenkille, vien naapureille uutisia postilaatikkoon, ja lähi-ilmoitustaululle muovitetun tiedotteen. Lisäksi illan ohjelmassa on tehdä hieno fresko, maalaussuojapaperille taiteilla jotain hienoa ikkunaan väliaikaiseksi suojaksi ja informaatiota uteliaille ohikulkijoille.

Tänään oli appivanhemmat kaverina, huomenna tulee äiti ja sen miesystävä ja vapun jälkeen isä vaimonsa kansa + appi tarvittaessa. Mies puuhaa autonsa parissa, sen voi tarvittaessa komentaa apuun myös. Mutta näyttää oikeasti siltä, että 6.5.2011 on sekä minun kolmekymppiset että yrityksen kolmevuotisjuhla samana päivänä. Tähän ainakin tähdätään :)