Mietin illalla että olenkohan kertonut edes minun myyntitapaa vielä täällä, ja eihän siitä näköjään ole tainnut olla puhetta. Kiitos Mayalle hyvästä kysymyksestä :)

Myyn siis myyntitiliperiaatteella vaatteita. Ideaalitilanne on tämä:

Vaatteita tulee kerrallaan noin muovikassillinen, valmiiksi pestynä ja silitettynä, mielellään henkareiden kanssa. Jos jossain on jotain virhettä, pikkiriikkinen tahra tai nappi puuttuu tms niin ei ongelma, mutta paljon pesunukkaa tai reikä on todellakin.  Mukana on lappu, johon kirjoitettu mitä vaatteita ja minkä kokoisia pussissa on sekä yhteystiedot. Lisäksi siihen on eriteltynä paljonko mistäkin vaatteista itselleen haluaisi.

Mutta tosiaan otan vaikka vaan yhden kengät, tai viisi kassillista tavaraa. Jälkimmäinen vaan vaatii ajanvarausta, koska tällä hetkellä on taas niin täynnä kauppa ettei enempää mahdu, kuin ehkä ihan just joku yksittäinen mekko tms johonkin väliin aina. Silitän itse silloin kun ehdin, mutta vaatteet voi olla monta päivää silittämättä jos ne tuo rutussa, eikä ne mene niin hyvin silloin kaupaksi. Voin myös hinnoitella (ja luetteloida) vaatteet itse, jos luottaa kolme viikkoa vanhaan ammattitaitooni asiassa ;) Maksan joko puolet myyntihinnasta takaisin tai etukäteen sovitun muun summan, viikkovuokraa tms en veloita, eli jos mitään ei mene kaupaksi, ei homma myöskään maksa mitään.

Pidän tavaraa 2 viikkoa myynnissä, jonka jälkeen myymättä jääneet vaatteet voi joko jättää minulle eteenpäin huolehdittavaksi (SPR, Fida tms) tai hakea poies.

Olen ottanut myös muutaman vaatteen vaihdossa, kun jotain ostettavaa on löytynyt, mutta vaihtohinta on pienempi kuin silloin jos möisin sen eteenpäin ja maksaisin tuotteesta rahat vasta sen jälkeen kun se on vaihtanut omistajaa.

Tässäpä vähän erityylisiä kuvia tänään. Näyteikkunassa roikkuu taka-alalla kaksi goottityylistä mekkoa. Kokomustassa on luut tukena, toisessa on punaista liituraitaa ja kivoja yksityiskohtia enemmänkin. Molemmat on kokoa XS/S ja hintaa 30e/kpl.
1601055.jpg1601057.jpg

Lisäksi minun laukku/huivi/vyö-aarreaittani, joka näyttää tänään tältä:
1601062.jpg
Joitain uusia laukkuja on tässä, mutta suurin osa käytettyä; kaikki kuvassa olevat huivit ja vyöt on käytettyjä. Uusille on omat paikkansa erikseen :)