Kyläläiset alkaa olla jo käyneet tutustumiskäynnillä tässä vajaan parin viikon aikana. Nyt on pari päivää ollut tosi hiljaista. Välillä mietityttää että mitenköhän sitä pärjää jos porukka ei alakaan käymään enemmän. Mutta pitää vain uskoa ja tehdä kovasti töitä niin eiköhän se siitä pikkuhiljaa.

Sitä paitsi ilmat on olleet tosi kurjia viime päivät. Ei ketään kiinnosta ostaa kesävaatteita nyt kun on vain muutama aste lämpimän puolella. Alkuviikoksi on lupaillut vesisateita, että tuskin tilanne tulee hurjasti muuttumaan.

Mun läppärin pitäis tulla ehkä jo maanantaina, niin pääsen suunnittelemaan paremmin verkkokauppaa ja laittamaan vaatteita myyntiin netinkin kautta. Pienellä paikkakunnalla on todella paljon vaatteiden tuojia, kun ei täällä oikein muita paikkoja ole mihin tuoda. Mutta sitten ostajia on aika vähän.. Jos löytyy joku hyvännäköinen juttu, niin se on väärää kokoa. Jos olis oikeaa kokoa, niin malli ei miellytä juuri sitä ostajaa.

Mutta tosiaan, kahden viikon kokemuksella ei vielä voi mitään johtopäätöksiä oikeasti tehdä. Katsellaan.. Jospa tämä tästä kesäksi muuttuisi ja ihmiset aktivoituisi kiertelemään vaatekaupoissakin :)